Vi må stå SAMMEN!!

Det som skjer i AFGANISTAN, gjør det helt nødvendig for verdens befolkning å stå sammen, i kampen mot ONDSKAPEN og disse kartellene som ikke nøler med å spre FRYKT og DREPE og utføre TERROR.

ALT JEG STÅR FOR, og hele mitt livs kamp mot slike ondskapsfulle mennesker som nyter sin ondskap og andres lidelser, MÅ STOPPES NÅ. Eneste måten å få dette til er å BEGYNNE MED DEG SELV, og å forstå ONDSKAP og hvordan disse JÆVLENE tenker! Jeg er her med hele meg og mitt engasjement og kjærlighet og skal hjelpe til hele veien powerU ” makes U empower U, så alle kan skape sin egen TRYGGHETSSIRKEL ( THE CIRCLE )og spre kjærlighet og hjelpe å avdekke disse ikke empatiske menneskene på alle nivåer i vårt samfunn, for denne ONDSKAPEN TALIBAN representerer er over hele verden, men kun 3/ pr 1000 mennesker, så de er heldigvis i et betydelig mindretall, og derfor bruker de aktivt FRYKT og TERROR for å holde på sine posisjoner i samfunnet og verden.

Det er faktisk denne endringen verden er i nettopp dette og avdekke denne ONDSKAPEN og mye av grunnen til at vi nå klarer det, er at folk fleste forstår kroppsspråk og samhandling fordi man aktivt bruker bl.a video og direktesendinger som avdekker slike mennesker.

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør TvvT.no

Mine solbriller handler du her SAINT ROCHES.

Previous post TvvT.no ” avmakt og kampmoral “.
Next post Hvor lenge skal MIN STEMME holdes nede?