Hvor lenge skal MIN STEMME holdes nede?

ERNA er den eneste årsaken til at antall unge uføre er doblet i hennes regjeringstid, og her står Hans Christian Holte NAV leder og lyver for hele det norske folk på NRK Dagsrevyen i dag, og forsøker å sykliggjøre hele det norske folk bare vas!!!.
 
Jeg ble hetset ut av min jobb i NAV og har nå i flere år VARSLET og VARSLET og forsøkt å stoppe disse hetserne og fryktmanipulerende lakeiene til ERNA og hennes regjering I NAV, fordi JEG gjorde noe nettopp med dette og selve basen for NAV og NAV LOVEN kvalitetssikret alle aktørene i prosessen for den enkelte. Dette ønsket IKKE ERNA og hennes regjering, de ønsket å bruke NAV som sitt politiske verktøy. Denne unge mannen er et klassiske eksempel på disse sosialt dysfunksjonelle lederne HETSERNE som styrer NAV og som er direkte koblet til ERNAS retorikk for NAV og hennes regjering, denne unge mannen er altså uføretrygdet med ANGST som diagnose, BARE TULL han skulle ALDRI vært UFØR!!…
 
Grunnen til at han er UFØRE er fordi ERNA selv ikke forstår problemet og aktivt med sin FRYKT retorikk skaper ANGST i unge nordmenn og kvinner, og for å rettferdiggjøre sin retorikk og psykiske overgrep på det norske folk, forsøker de å definerer ANGST som grunnlag for uføre fordi de ikke har systemer som klarer og behandle denne problemstillingen, men tvertimot aktivt bidrar til å forsterke problemstillingen, fordi de ikke har empati og forstår hva de bidrar til, å selve problemet.
Når udugelige mennesker som ikke har sosialintelligens og empati settes til å styre et land blir dette resultatet.
 
Hvor lenge skal min stemme, jeg som ikke bare har gjort noe med dette og skapt NAV, aktivt blir TIET I HJEL av disse KORRUPTE nettverkene til ERNA og hennes regjering??
 
Sivert Emil Skaarhaug
 
Noen skaper sitt eget medieselskap for å redde sitt lands demokrati og sine innbyggeres menneskerettigheter.
 
Skap mestring og kjærlighet i ditt liv med mitt interaksjons konsept her:
Previous post Vi må stå SAMMEN!!
Next post Nå må du vise lederskap JENS!!