Påfallende stille fra myndigheter ang TALIBAN.

Det er påfallende stille fra myndigheter over hele verden ang det som skjer i Afganistan, lover deg stikker verdens samfunnet og NORGE hode i sanden nå, vil dette endre alt. Norske myndigheter skal redde alle disse flotte kvinnene og barna som har tatt denne endringen og valgt DEMOKRATI FRIHET OG KJÆRLIGHET OG TALENT, lover dere ERNA må fjernes så vi kan redde disse menneskene fra dette helvete. NORGE skal IKKE lenger fremstå som dette kalde høyre radikale samfunnet, vi har blitt gjennom de siste 8 årene. Dette skal vi sammen sørge for nå til valget.

Er du klar til å skape DET NYE NORGE, det er JEG og JEG står sammen med vår ungdommer hele veien fram !!!!

Sivert Emil Skaarhaug ansvarlig redaktør TvvT.no

Previous post ” Forstår DU alvoret ? “
Next post TvvT.no ” din TV kanal på nett ” HØST 2021