One thought on “TvvT.no ” Afganistan KABUL dette handler om HELE VERDENS KAMP MOT ONDSKAPEN”

  1. Når ondskap og heroin produksjon og religion kombineres kan det faktisk ikke bli verre, denne feigheten vi ser i verden nå bekrefter hvor dårlig det står til med LEDERSKAP i verden, og hvilken jobb vi som har forstått disse utfordringene står over for. JEG håper virkelig DU har forstår og er klar for å sikre NORGES og verdens framtid mot disse kriminelle ondskapsfulle kreftene, JEG er klar og har vært klar og har kjempet mot disse kreftene hele mitt liv. Lover deg JEG STOPPER IKKE NÅ!!..
    Sammen fikser vi dette, men DU må forstå denne kynismen og ondskapen og disse sosialt dysfunksjonelle menneskene som er så ondskapsfulle og frakoblet at de lar slik ondskap feste seg i verden, det er der vi MÅ begynne, og vi har slike mennesker i posisjoner de aldri skulle hatt i NORGE.
    LA OSS sammen fikse dette og få empatiske og sosialintelligente mennesker inn i posisjon som har integritet og du KAN stole på og som forstår denne kampen mot ONDSKAPEN og kriminaliteten koblet til denne ondskapen.

Comments are closed.

Previous post TvvT.no ” vi må ikke la ONDSKAPEN kontrollere oss, vi MÅ skape VINNERE ” !!
Next post ” Forstår DU alvoret ? “