Emilie Enger Mehl SENTERPARTIET.

Stortingsrepresentant for Senterpartiet fra Hedmark. Medlem av utenriks- og forsvarskomiteen.

Snart STORTINGSVALG dere, og en absolutt favoritt for redaktøren er selvfølgelige SENTERPARTIETS Emilie Enger Mehl, mer koblet og dyktig stortingsrepresentant skal du virkelig lete lenger etter mener jeg, hun er ikke bare flott å se på, hun er meget sosialintelligent alltid ” tilstede ” i sin formidling av aktuelle saker, og meget proff. Det å være en flott kvinne som Emilie og faktisk klare å la være og bruke det i sin formidling, men kun være seg selv, respektfull  tillitsfull og ærlig, forteller meg ALT om hennes evner. Jeg blir så utrolig imponert, hun viser hele verden hvordan ting skal gjøres, i det norske demokratiet. 

SENTERPARTIET er mitt parti som dere har skjønt, og for meg så handler ALT også om partikultur og parti ledelse, har ikke ledelsen i et politisk parti integritet så har partiet ingen verdi og plass i et demokrati. SENTERPARTIET og Emilie leverer hele veien slik jeg tenker!

FØLG MED på TvvT.no frem mot valget, vi skal følge SENTERPARTIET hele veien til seier og sørge for at Emilie for SIN PLASS!!..

Sivert Emil Skaarhaug redaktør.

Bilder er lånt fra Emilies offisielle Facebook profil.

Previous post TT vil bli elektrisk !!!
Next post ” VI MÅ REDDE LANDET VÅRT !! “