JEG gjøre alt jeg kan for å redde NORGES fremtid!!

Jeg håper VIRKELIGE du forstår alvoret i MIN KAMP og MIN SAK nå inn mot valget i NORGE. Jeg har aktivt brukt mer enn 20 år av livet mitt for å redde det norske demokratiet og vår velferdsstat, fra disse ikke empatiske ondskapsfulle menneskene på innsiden av nettopp vår velferdsstat og demokrati.
 
Dette JANTE begrepet i NORGE er bare en forenkling av VIRKELIGHETEN og denne SANNHETEN om disse sosialt dysfunksjonelle menneskene som gjemmer seg i disse høyre miljøene, og som eksploaterer alt og alle på alle nivåer i vårt samfunn, og mange av disse er meget psykisk syke mennesker med alvorlige diagnoser som sosialt adferds forstyrrelse ( psykopati ), med sterke narsissistiske trekk , disse menneskene er REN ONDSKAP.
 
Hvor mange barn skal ofres, hvor mange mennesker skal bli arbeidsuføre, hvor mange lokalsamfunn skal holdes i disse ondskapsfulle menneskenes regimer og få sine liv ødelagt før DU FORSTÅR ALVORET.
I et DEMOKRATI skal man ALLTID praktiskere en DEMOKRATISK DIALOG, og skape en DEMOKRATISK SELVJUSTISE. Det er ikke slik at når du som politiker kommer i posisjon, så kan du velge bort denne kommunikasjonsform/interaksjonsform, tvertimot, da har DU nettopp et ansvar for å ivareta denne demokratiske dialogen som alltid gir alle nordmenn et aktivt demokrati i hverdagen.
 
Jeg har fredag sendt en OVERSIKT over MIN SAK og HETS og EKSKLUDERING av meg fra min jobb i NAV til retsinnstanser og observatører, og denne aktive hetsen dette nettverket av mennesker fremdeles opprettholder overfor meg, og aktivt holder meg ute av YTRINGROMMET i NORGE, og denne SANNHET jeg kjenner om ERNA og HØYRE og deres regjering. Jeg har kontaktet flere OBSERVATØRER i utlandet, og norske rettsinnstanser helt opp på øverste nivå, og lokale statsforvaltere på østlandet har fått innsyn i denne rettsprosessen JEG skal ha i gang FØR VALGET og mitt krav om å BLI HØRT, slik at nordmenn vet hva ERNA og HØYRE og deres regjering har vært ansvarlige for og representerer slik jeg ser det, av ondskap og hets og manipulering og aktiv undergravelse av både vår velferdsstat og demokrati fra innsiden.
 
JEG skal holde dere alle oppdatert gjennom min NYHETSKANAL TvvT.no og min virksomhet COOLZTV MEDIACENTER. Del gjerne og prat og fortell alle denne sannhet, dette er helt avgjørende for NORGES fremtid!
 
Noen av oss skaper egne medieselskap for å sikre sitt lands DEMOKRATI og sine landsmenns MENNESKERETTIGHETER.
 

JEG gjør ALT jeg kan for å redde NORGE

Previous post ” Vi er under angrep fra INNSIDEN av vårt DEMOKRATI ! “
Next post “Tror ikke NRK på GUD ?? “