NORGE under angrep !!

Det jobbes med AVHANDLING til STATSADVOKATEN og RIKSADVOKATEN, RIKSREVISJONEN er allerede VARSLET om forholdene internt i NAV og alle disse tusenvis av interne notat som avdekker all korrupsjon og inhabilitet og trakassering dette REGIMET har påført NORDMENN helt fra 80 tallet….
 
FØLG med jeg skal holde dere alle oppdaterte på TvvT.no fremover mot valget, ERNA skal IKKE slippe unna med sin KOLLEKTIVE HETS av undertegnede og tusenvis av nordmenn som ikke jobbet på INNSIDEN…
 
Sivert Emil Skaarhaug
 
Ps, masse folk fra hele verden følger MIN SAK og mitt engasjement og ERNA`s FRYKTMANIPULERING av hele det norske folk!! MASSE SØKSMÅL på gang ang TRYGDESKANDALEN, dette er BARE begynnelsen og toppen av isfjellet FØLG MED !!..
Denne gangen slipper IKKE disse korrupte sosialt dysfunksjonelle ondskapsfulle menneskene unna!!
Previous post Norge ligger langt etter verden ….
Next post NYHETSKANALEN TvvT.no.