” Vi glemmer dere ALDRI !!! “

Har du sett filmen ??….den BØR du se dette handlet om helt vanlige ungdommer som ble slaktet ned på den mest bestialske måten.. flotte unge mennesker nådeløst slaktet ned av en sinsyk person, som hadde fått fritt spillerom i det norske samfunn gjennom flere år til å planlegge sin TERROR HANDLING og ingen forsøkte å stoppe han INGEN !!!..

Følg med på mitt engasjement og MIN SAK og MIN HISTORIE jeg VET hvordan dette kunne skje i NORGE, jeg vet hva som skjer i NORGE med slike SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE mennesker som langt på vei styrer landet vårt fra INNSIDEN AV VÅRT DEMOKRATI !!!..og barna og ungdommen våre måtte lide denne dagen for 10 år siden 22. juli helt meningsløst helt meningsløst!!!!!!!!!!!!

Sivert Emil Skaarhaug 

#22july #utøya #norway

Previous post 22. juli ” vi glemmer dere aldri ! ” COOLZTV MEDIACENTER
Next post Høyre radikalt terroranslag!