REDAKTØREN SIER IFRA !

NORGE er IKKE det landet du tror det er, NORGE styres av SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE mennesker, som tror de ER GUD, og at STYRINGSRETTEN er bibelen. DEMOKRATIET er totalt fraværende, og STATLIGE etater og medieselskap, kontrollerer ALT. VÅKN OPP, vi må redde vårt land fra disse hetserne og manipulatorene, som aktivt produserer dette UTENFORSKAPET, og bestemmer hvem som skal være i posisjon.
Jeg har VARSLET og VARSLET og VARSLET, de siste 6 årene og jobbet målrettet de sist 20 årene fra innsiden av NAV og faktisk skapt opprinnelige NAV reform hvor intensjonen var at veileder i førstelinje skulle ha all makt sammen med personen som eide trygderettighetene og planen de sammen ble enige om skulle være hellig, og ufravikelig. Dette fungerte over all forventning, til disse STALINISTENE/ STATSKAPITALISTENE og deres fagforeninger ble enige om å svikte ALT, og sine medlemmer for å sikre egen posisjon.
Korrupsjon og inhabilitet er hverdagen i STATEN NORGE, dette må vi fikse nå. Jeg har måttet gå å se på slike mennesker manipulere og spre sin ondskap et helt liv i nære relasjoner, og se hvordan slike mennesker gjemte seg i dette grensesnittet hvor man gir inntrykk av å ” ta vare på ” og ” gi omsorg “, når sannheten er noe helt annet.
PSYKISKE OVERGREP og FRYTKMANIPULERING er den norske STATS viktigste verktøy mot sitt eget folk, våkn opp, vi må sikre våre barns fremtid nå og vårt land, og nordmenns menneskerettigheter mot disse korrupte og ondskapsfulle kreftene på innsiden av den norske STAT!!
 
Sivert Emil Skaarhaug
ansvarlig redaktør TvvT.no ( TV VestfoldTelemark )
 
 
Previous post John Bruaas på KOKERIET i sommer!
Next post Brunlanes BONDEN kan sitt fag!