SOMMEREN STÅR FOR DØR.

Vi har en fin tid fremfor oss dere, og for oss som bor i HELGEROA og ved sjøen, trenger man ikke reise noe sted for å nyte sommeren.

Det å vokse opp ved sjøen, gir deg som menneske en dyp indre ro. HAVET er selve livet. Det er alltid i bevegelse, og ingenting kan stopp det. Man sovner til den dype brummingen når dønningene og kulingen har lagt seg, og lukta av saltvann ligger inn over de lave skogkledde holmene i kveldssola om sommeren.

Følg med på TvvT.no i sommer og vi skal ta DEG med ut i SOMMER NATTEN !!

Det er ingen ende på turmulighetene her i vårt nærområde, KYSSTIEN er der hele året og båtlivet er yrende og veien inn til både PORSGRUNN og SKIEN er kort, eller over fjorden til BREVIK og JOMFRULAND. Bare å nyte hele året. Masse overnattingsmuligheter på camping som du ser på kartet over og noen av spisestedene på kartet under… VELKOMMEN skal du være!!

Previous post KOM IGANG DIGITALT!
Next post VI LEVER I EN GLOBAL TID!