SOMMEREN STÅR FOR DØR.

SOMMEREN STÅR FOR DØR.

19. mai 2021 0 By TvvT.no " din TV kanal på nett "

Vi har en fin tid fremfor oss dere, og for oss som bor i HELGEROA og ved sjøen, trenger man ikke reise noe sted for å nyte sommeren.

Det å vokse opp ved sjøen, gir deg som menneske en dyp indre ro. HAVET er selve livet. Det er alltid i bevegelse, og ingenting kan stopp det. Man sovner til den dype brummingen når dønningene og kulingen har lagt seg, og lukta av saltvann ligger inn over de lave skogkledde holmene i kveldssola om sommeren.

Følg med på TvvT.no i sommer og vi skal ta DEG med ut i SOMMER NATTEN !!

Det er ingen ende på turmulighetene her i vårt nærområde, KYSSTIEN er der hele året og båtlivet er yrende og veien inn til både PORSGRUNN og SKIEN er kort, eller over fjorden til BREVIK og JOMFRULAND. Bare å nyte hele året. Masse overnattingsmuligheter på camping som du ser på kartet over og noen av spisestedene på kartet under… VELKOMMEN skal du være!!