KOM IGANG DIGITALT!

Noen vegrer seg for å bruke de DIGITALE mulighetene for seg selv privat og sin virksomhet. Vi gir deg tipsene som endrer på alt dette.

Nøklen til suksess med egne direktesendinger og videoproduksjoner, ligger selvsagt mye i tekniske løsninger men INNHOLD er faktisk den viktigste veien til suksess. Derfor er DITT LIV og DIN HVERDAG, det som skaper troverdig digitalt innhold, og som mennesker over hele verden kan få eierskap i og syntes er interessant.

Når man skal igang er det viktig å skape et godt BRAND, finne sitt DOMENE og jobbe derfra. En god domene host er derfor viktig og enkle måter og skape egen webside på. Vi bruker ONE.COM som vår host, og WORDPRESS.ORG som mal for webside og ELEMENTOR, til enkle funksjonelle plugins for siden. 

Dette gir deg ALT du trenger til å skape en profesjonell digital base, som du kan koble til SoMe, slik at SoMe markedsfører DITT BRAND, og ikke motsatt. Dette er viktig.

Faktiske forhold er at din hverdag kan være verdt MILLIONER sett i forhold til markedsføring og sponsor inntekter. Dette er ikke bare for noe få utvalgte, og man må ikke spille på SEX og set ut som en tulling for å få views, troverdig innhold er det man ønsker.

Følg med i neste artikkel og vi forteller mer…

Ta gjerne kontakt med redaktør og kom med kommentarer og innspill her på siden.

Trenger du info på tekniske løsninger tar du kontakt HER.

 
Previous post SOMMERSTUDIO ” vi nærmer oss “
Next post SOMMEREN STÅR FOR DØR.