STØTT MIN SPLEIS og vi redder nordmenn fra PSYKISKE og FYSISKE OVERGREP!!

Hei mitt navn er SIVERT EMIL SKAARHAUG, jeg sitter på en betydlige kompetanse og har funnet løsningen på hvorfor NORGE er et av de landene i verden med høyest SYKEFRAVÆR og ARBEIDSUFØRHET, og langt på vei hvorfor så mange nordmenn sliter med DEPRESJON og ANGST og spiseforstyrrelser og hvorfor så mange nordmenn tar sitt eget liv.

Etter en oppvekst full av PSYKISKE OVERGREP utført av SOSIALT DYSSFUNKSJONELLE mennesker i nære relasjoner, og flere tiårs observasjoner av disse menneskenes adferd, og jobb med både barn og ungdom som friditsklubb leder gjennom mange år, og 14 år som veileder i NAV og initiativtager til OPPRINNELIGE NAV REFROM og all min erfaring fra det offentlige, vil jeg skape en base hvor jeg økonomisk uavhenig av disse korrupte fagmiljøene i NORGE, kan jobbe med å redde nordmenn og skape et bærekraftig kjærlighetsfokusert og talentutviklende NORGE som gir nordmenn helse på alle områder og en utvikling av eget talent som vil gjøre den store forskjellen for vårt land for all fremtid.

JEG VET HVORDAN VI GJØR DETTE, og er klar for å bidra MEN TRENGER EN UAVHENGIG ØKONOMISK PLATTFORM FOR Å REALISERE DETTE. JEG TRENGER DIN HJELP NÅ, og dette handler om landet vårt og våre alles fremtid. LA MEG BIDRA OG GJØR DEN STORE FORSKJELLEN JEG ER KLAR FOR DETTE OPPDRAGET, ET OPPDRAG JEG HAR FORBEREDT MEG PÅ HELE LIVET!!!

Sivert Emil Skaarhaug

Previous post Les Daily News 5. april 2021 her.
Next post “powerU” SENTER i HELGEROA!