” jeg gjør noe med det ! “

HANS CHRISTIAN HOLTE hvis du ser denne videoen eller får info om innholdet BØR DU TA KONTAKT MED MEG og rydde opp i denne URETT som er gjort mot meg, og de lidelsene dine ledere i NAV har påført meg og min familie, husk jeg er egentlig ennå å anse for DIN KOLLEGA, mitt mandat i NAV og grunnen til at JEG ble ansatt gjelder fremdeles, nettopp fordi disse korrupte lederne som hetset og presset meg ut av jobben min skulle egentlig ikke kommet unna med dette. Nettopp fordi dette var min jobb og mitt mandat og kvalitetssikre mot slike korrupte krefter på innsiden av vårt demokrati og offentlig forvaltning. Denne sannheten min sak representerer forsvinner ALDRI, lover deg, dette OPPGJØRET KOMMER uansett hva du velger å gjøre, så dette er et tilbud til deg som DU BØR TA, skal du gå ned i historiebøkene som en leder av NAV som faktisk ville det norske folk godt… Hvis du velger og ikke rydde opp i MIN SAK, vil du gå ned i historiebøkene som den lederen av NAV som forsøkte å dekke overfor NORGES mest korrupte regjering. HUSK DET, valget er ditt !!

Sivert Emil Skaarhaug

“opprinnelige NAV reforms far”

Previous post NATO Secretary General Annual Report for 2020
Next post Erna Solberg må møte i Stortinget for å svare om fraflytting fra Nord-Norge